ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

 

 Όχι με τη στρατιωτική μπότα. Όχι με τη Γκεστάπο, τα Ες-Ες, την κομαντατούρ,  και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Δεν πυροβολούν στο ψαχνό, δεν εκτελούν αμάχους, δεν καίνε σπίτια, δεν ισοπεδώνουν χωριά.

Δεν επιτάσσουν μέσα μεταφοράς και παραγωγής, δεν καταστρέφουν δρόμους, γιοφύρια και υποδομές, δεν κατάσχουν τρόφιμα, δεν δολοφονούν ζώα.

Δεν κόβουν κατοχικές δραχμές, δεν εκτινάσσουν τον πληθωρισμό στα ύψη, δεν καλλιεργούν τον μαυραγοριτισμό.

Δεν διορίζουν τους δωσίλογους, δεν κυματίζουν σβάστικες, δεν καταργούν ατομικά δικαιώματα.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Αυτοί τη φορά ήρθαν με κοστούμια και λευκά κολάρα, με νέου τύπου δολοφόνους, τους οικονομικούς δολοφόνους, με νέου τύπου δωσίλογους, ελληνόφωνους σπουδαγμένους στις οικονομικές σχολές του νεοφιλελευθερισμού, μυημένους σε λέσχες της Εσπερίας.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Με την Siemens, με την Fraport, με την TUI, με την Hochtief, με την ΑΑΔΕ, με την ΡΑΕ, με τον ΟΤΕ, με το ΤΑΙΠΕΔ…

Το Δ’ Ράιχ και οι νεοδωσίλογοι έχουν επιβάλει οικονομική κατοχή στη πατρίδα με όπλα οικονομικά, με το ευρώ, με χιλιάδες μνημονιακούς νόμους και διατάξεις, με την υποθήκευση του συνόλου της δημόσιας περιουσίας μέχρι και των μνημίων. Έχουν αλυσωδέσει τη χώρα με ένα καλπάζον δημόσιο χρέος που σήμερα αγγίζει τα 400 δις.

Μπορεί στα δημόσια κτήρια, όπως οι εφορίες, να κυματίζουν ελληνικές και όχι γερμανικές σημαίες, αλλά στο εσωτερικό τους Έλληνες κρατικοί υπάλληλοι δουλεύουν ασυνείδητα (κάποιοι και συνειδητά) ώστε οι μισοί από τους φόρους των συμπατριωτών τους (20 δις) να καταλήγουν στη Φραγκφούρτη.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Και η Ελλάδα η ουρά του «πράσινου» αναπτυξιακού μοντέλου της με απαγορευμένη κάθε κοινωνικά και εθνικά αναγκαία παραγωγική δραστηριότητα.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γιατί γνωρίζουν ότι η «γιγαντιαία» οικονομία τους στηρίζεται σε πήλινα πόδια, διψάει για ενέργεια, πεινάει για πρώτες ύλες, καταρρέει δίχως εξαγωγές.

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Γιατί οι Έλληνες θεωρούμε τη πατρίδα μας «ψωροκώσταινα».

                                                                           28-10-21

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια