ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

 

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΟΙ ΟΧΤΡΟΙ

Τι έρχονται να πουν στη πόλη μας Παππάς και Μπαλαούρας;   

Θα πουν, λέει, για τις «προκλήσεις της μεταμνημονιακής εποχής»!!!

Να τους θυμίσουμε ότι το χρέος της «μεταμνημονιακής» Ελλάδας είναι 343,7 δις ή το 193,9% του ΑΕΠ, όταν αυτό της προμνημονιακής (2010) ήταν 299 δις ή 129,3% του ΑΕΠ.       Αυτό είναι το χρέος που θα διαγράφατε κύριοι Παππά και Μπαλαούρα όταν ο λαός σας έδωσε την εντολή να κυβερνήσετε; Και αντ’ αυτού, δέσατε τη χώρα με τα δεσμά του ευρώ και του χρέους, υποθηκεύοντας  την  για τα επόμενα 100 χρόνια και αυξάνοντας, με το 3ο μνημόνιο, κατά 62 δις επιπλέον το δημόσιο χρέος.  Πολιτικοί απατεώνες είστε κύριοι.

Να σας θυμίσουμε επίσης, ότι η παραγωγή έχει μειωθεί κατά 28,5%, ανεργία και υποαπασχόληση είναι στα ύψη, η μετανάστευση των Ελλήνων συνεχίζεται ραγδαία, τις περιουσίες τις βγάζετε στο σφυρί, οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών ξεπερνάνε τα 220 δις, η λαίλαπα της φτωχοποίησης πνίγει τη κοινωνία.

Θα μας πουν, λέει, για «τα επίδικα της επόμενης μέρας».  Μήπως εννοείτε κύριοι τα 6-7 δις που πρέπει να πληρώνουμε κάθε χρόνο σε τόκους του παράνομου και επονείδιστου δημόσιου χρέους, ενώ εσείς πετάξατε στα σκουπίδια τις λίστες Λαγκάρντ και Μπόγιαρνς; Για τα πρωτογενή πλεονάσματα του εξωφρενικού 3,5% του ΑΕΠ μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060. Που για να γίνει αυτό πρέπει να μας ριμάξετε σε φόρους και περικοπές, και να διαλύσετε περαιτέρω το κοινωνικό κράτος και την αμυντική θωράκιση της πατρίδας μας;

«Επίδικη», κύριοι Παππά και Μπαλαούρα, έχετε κάνει τη πατρίδα μας. Εσείς και η δωσιλογική κυβέρνηση που εκπροσωπείτε,  είστε κυνικοί έμποροι του έθνους μας, της ιστορίας μας, των εδαφών μας. Παραδώσατε την Μακεδονία μας, ανοίγοντας το δρόμο για τον διαμελισμό της χώρας, αμφισβητείτε, δια στόματος «πρωθυπουργού», τα σύνορα με την Αλβανία, η πολιτική σας αποθρασύνει τη Τουρκία, αλλοιώνετε  τη πληθυσμιακή σύνθεση των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου. Έχετε αφήσει στη τύχη  τους, τους δύο έλληνες στρατιωτικούς που σήμερα κλείνουν 141 ημέρες αιχμαλωσίας.  Και όλα αυτά για να μαζεύετε τα ψίχουλα από το τραπέζι των ξένων επικυρίαρχων.

Είστε ανεπιθύμητοι κύριοι Παππά και Μπαλαούρα, από τον «ετερόκλητο όχλο» της πόλης μας, όλους εμάς τους «εθνικιστές», «φασίστες» και  «υποκινούμενους από Ρώσους πράκτορες»,   όπως έχει το θράσος να μας χαρακτηρίζει η ακραία, εθνομηδενιστική  φασιστερά σας, η «αριστερά» που θέλει να επιβάλλει στη πατρίδα το σύγχρονο φασισμό της παγκοσμιοποίησης, καλλιεργώντας τον εθνικό διχασμό.

Είστε ανεπιθύμητοι, γιατί σφετερίζεστε συνειδητά και κατ’ εξακολούθηση τις θέσεις εξουσίας που κατέχετε, προβαίνοντας σε πράξεις αντεθνικές, αρνούμενοι συστηματικά τη λαϊκή εντολή.

Είστε ανεπιθύμητοι, γιατί μόνο έτσι μπορεί να ικανοποιηθεί, εν μέρει έστω, το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

Ιούλιος ’18                                  ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «Κ. ΚΟΥΚΙΔΗΣ»

 

                        

 

   ΠΕΜΠΤΗ 19-7-18 ΩΡΑ 7.30

                      ΟΛΗ Η ΠΟΛΗ ΣΤΟ ΚΟΥΡΒΙΣΙΑΝΕΙΟ.

           ΟΛΟΙ ΝΑ «ΥΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ»  ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ

                              ΠΑΠΠΑ & ΜΠΑΛΑΟΥΡΑ

 

 

 

                ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΑΣ!!!

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια