Ο ΚΑΛΠΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΙΑΣΩΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ

 

Σαλεύει ο νους στη σκέψη, ότι υπάρχουν άτομα γύρω σου που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν το τσουνάμι της μεταναστευτικής πλημμυρίδας που θα πλήξει μια ευρωπαϊκή χώρα που διαλαλεί ότι έχει Ανοιχτά Σύνορα. Το μαντάτο θα ταξιδέψει με τη ταχύτητα του φωτός, φτάνοντας  και στη τελευταία γειτονιά της Υποσακχάριας Αφρικής και της Νότιας Ασίας.

Η μαφία των δουλεμπόρων θα αναλάβει το πρώτο μέρος του ταξιδιού με προορισμό το ευρωπαϊκό όνειρο  εκατομμυρίων δυστυχισμένων Αφροασιατών. Κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των ανθρώπων από τα 400 εκατομμύρια Αφρικανών και άνω των 250 εκατομμυρίων Νοτιοασιατών που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και που θα θελήσουν να κάνουν το ταξίδι. Το βέβαιο είναι ότι θα μετρήσουμε κάποιες δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπων σε χρονικό βάθος λίγων ετών. Δεν γνωρίζουμε αν στο τέλος, και εντός του βιολογικού μας βίου, για κάθε Έλληνα θα αντιστοιχούν ένας, δύο,  τρεις ή περισσότεροι λαθρομετανάστες.

Είναι πολύ δύσκολο να διακρίνει κανείς αν στη σκέψη των (μη επαγγελματιών) υπερασπιστών της θεωρίας των Ανοιχτών Συνόρων  βαρύνει πιο πολύ η ιδεοληψία τους ή ο μονοσήμαντος και  σε τελική ανάλυση επίπλαστος ανθρωπισμός τους. Μάλλον είναι ένας συνδυασμός και των δύο αφού ο ψευτοανθρωπισμός τους  είναι το μοναδικό επιχείρημα της εμμονής τους. Στους ίδιους ανθρώπους διαπιστώνεις εμμονές και αγκυλώσεις και σε μια σειρά άλλων εθνικών ζητημάτων. Μειωμένης πολιτικής αντιληπτικότητας άτομα τα εμμονικά ιδεολογήματα τα αναγορεύουν σε ιδεολογικές αρχές .

Ο «ανθρωπισμός» τους είναι ψεύτικος πρώτα απ΄ όλα γιατί είναι στιγμιαίος και φραστικός. Διαρκεί όσο η μωρομάνα είναι στην από κει πλευρά των συνόρων και εκφράζεται εξ’ αποστάσεως. Όταν η μωρομάνα περάσει τα σύνορα, ο «ανθρωπισμός» παύει να υφίσταται εξαιρουμένων των επαγγελματιών «ανθρωπιστών» των ΜΚΟ. Αφορά μόνο το πέρασμα των συνόρων και το πολύ – πολύ την επιβίωση και όχι την δημιουργική ζωή του ανθρώπου – μετανάστη και πάντα σε θεωρητικό πλαίσιο. Η εικόνα της μωρομάνας θα απασχολήσει τον «ανθρωπιστή» μας εκ νέου σε κάποια χαλαρή συζήτηση, μεταξύ τυρού και αχλαδιού, με φίλους του.

Ο «ανθρωπισμός» των υποστηρικτών των Ανοιχτών Συνόρων, είναι ένας αλλήθωρος ανθρωπισμός γιατί δεν βλέπει ότι οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται από το τουρκικό κράτος ως δόρυ και ως ασπίδα του υβριδικού πολέμου που έχει κηρύξει η Τουρκία κατά  της πατρίδας μας. Οι λαθρομετανάστες αποτελούν ατέρμονη πηγή επιθετικών και ταυτόγχρονα αμυντικών όπλων, οπισθοφυλακής και εμπροσθοφυλακής, του ισλαμοφασισμού και ταυτόχρονα είναι το σκηνικό στο θέατρο ενός ασύμμετρου ψυχολογικού πολέμου όπου μέχρι και μεταμφιεσμένοι άρρενες παριστάνουν τις «μωρομάνες». Είναι το τυρί στη φάκα που επιχειρεί να παγιδεύσει τις ψυχικές δυνάμεις των αμυνόμενων Ελλήνων. Για το σκοπό αυτό ένα κρατικό δουλεμπορικό δίκτυο με συμμετοχή της Τουρκικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΜΙΤ) απλώνει τα πλοκάμια του σε χώρες της Αφρικής και της Ασίας, οργανώνοντας τη μεταφορά μουσουλμανικών πληθυσμών με προορισμό την Ελλάδα. Αλληθωρίζουν επίσης μη βλέποντας ότι ανάμεσα στο πλήθος των άμαχων εισβολέων υπάρχουν και εκπαιδευμένοι μισθοφόροι του τουρκικού στρατού.

Οι «ανθρωπιστές» ανοιχτοσυνορίτες, αδιαφορούν αν η Ελλάδα μετατραπεί σε έναν απέραντο δουλεμπορικό διάδρομο που θα τη διασχίζουν ατελείωτες ορδές εκατομμυρίων λαθρομεταναστών ταξιδεύοντας προς τους «ευρωπαϊκούς παραδείσους». Ακόμα και σε αυτό το σενάριο, που μόνο στο φαντασιακό των ψευτοανθρωπιστών υπάρχει, η χώρα θα μετατραπεί σε ένα απέραντο και διαρκώς διογκούμενο Hot Spot, αφού είναι προφανές ότι οι εισροές θα είναι πολύ μεγαλύτερες από τις εκροές, ενώ ένας νέος επαγγελματικός κλάδος θα δημιουργηθεί. Αυτός των Ελλήνων δουλεμπόρων.

Οι ψευτοανθρωπιστές, παραμυθιάζουν αυτούς που υποτίθεται ότι συμπονούν, καλλιεργώντας τους τη ψευδαίσθηση ότι σε μια Ελλάδα όπου το 35% των κατοίκων της διαβιούν σε συνθήκες φτώχειας και το 20% των Ευρωπαίων (περίπου 115 εκατ.)  ακροβατούν μεταξύ φτώχειας και επιβίωσης, θα βρουν τη γη της επαγγελίας. Βάσει τίνος αναπτυξιακού σχεδίου θα απορροφήσει η χώρα μας, και πόσους, μετανάστες; Είναι μεγάλο το δόλωμα των σημερινών επιδομάτων όταν το μεροκάματο στις χώρες τους είναι 1,9 $. Για το εργασιακό Νταχάου όμως που τους περιμένει μετά το τέλος των επιδομάτων κανένας δεν μιλάει.

Συστηματικά τους εξαπατούν δημιουργώντας τους την εντύπωση ότι από την Ελλάδα θα μπορέσουν να ταξιδέψουν στην Ευρώπη. Αραδιάζουν θεωρίες περί ταξιδιωτικών εγγράφων και συνθηκών που πρέπει να καταργηθούν και άλλες τέτοιες ηλιθιότητες. Λες και οι συνθήκες είναι που καθορίζουν τα συμφέροντα των κρατών και όχι ότι τα συμφέροντα είναι αυτά που καθορίζουν, καταργούν, καταστρατηγούν τους νόμους και τις συνθήκες.

Ο «ανθρωπισμός» των ανοιχτοσυνοριτών προς τους εποίκους, συμπληρώνεται με τον μισανθρωπισμό τους κατά των Ελλήνων. Παίρνοντας τη σκυτάλη από τους γερμανούς που μας αποκαλούσαν «απατεώνες» και «τεμπέληδες» και τους έλληνες δοσίλογους του «μαζί τα φάγαμε» και των «διεφθαρμένων» ελλήνων, έχουν σηκώσει και αυτοί με τη σειρά τους το μεσαίο δάχτυλο της Αφροδίτης της Μήλου απειλώντας και αποκαλώντας τους Έλληνες «ξενοφοβικούς», «ρατσιστές» και «φασιστές». Εκφράζουν τη σύγχρονη μορφή φασισμού που έχει ως παντιέρα τον αντιφασισμό.

Βαθειά θλίψη σε κυριεύει, όταν διαπιστώνεις ότι υπάρχουν γύρω σου άτομα που δεν αντιλαμβάνονται ή δεν θέλουν να αντιληφθούν το τι θα επικρατήσει σε ένα γεωγραφικό χώρο που θα συνυπάρχουν(;) 100 διαφορετικές εθνότητες (80 είναι καταγεγραμμένες σήμερα) και 200 διαφορετικές φυλές (150 περίπου σήμερα). Πλέον δεν θα μιλάμε για κοινωνία αλλά κυριολεκτικά για ζούγκλα. Για μια απάνθρωπη ανθρώπινη ζούγκλα, όπου θα επικρατεί ο νόμος της ισχυρότερης συνομάδωσης. Όχι!... δεν είναι ότι χάνεται το ομόθρησκο, το όμαιμο, το ομότροπο, το ομόγλωσσο και όλα αυτά τα «ρατσιστικά» και «εθνικιστικά». Είναι ότι χάνεται η έννοια του Πολίτη και όλων αυτών των κουτσών, στραβών και ανάποδων κεκτημένων πολιτικών δικαιωμάτων με ότι αυτό συνεπάγεται.

 

Αγαπητοί μου «ανθρωπιστές», ακόμα και αν υποθέσουμε ότι παρόλες τις ιδεοληψίες σας έχετε κάποιες ειλικρινείς ανθρωπιστικές προθέσεις, αντικειμενικά εξυπηρετείται με το καλλίτερο τρόπο, ως πέμπτη φάλαγγα, τις δυνάμεις της παγκοσμιοποίησης ενώ συστρατεύεστε  με τους μισθωμένους από τη παγκόσμια υπερεθνική ελίτ υποστηρικτές των Ανοιχτών Συνόρων. Υπηρετείτε το σχέδιο εποικισμού της χώρας που αποτελεί σύμφυτο στοιχείο του Οθωμανικού επεκτατισμού από το βάθος των αιώνων. Αδιαφορείτε αν η αλλαγή της πληθυσμιακής σύνθεσης του γεωγραφικού χώρου του ελληνικού κράτους, επιφέρει και την αλλαγή των γεωπολιτικών δεδομένων με απώτερο σκοπό την ιστορική ευθανασία του ελληνικού έθνους. 

  

ΥΓ Οι θέσεις που αναπτύχθηκαν δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να φερθούμε ανθρώπινα στους ανθρώπους που είναι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Θα τους φροντίσουμε με τον καλλίτερο δυνατό τρόπο μέχρι την επαναπροώθησή τους στις πατρίδες τους ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να τους δοθεί ελληνική ιθαγένεια

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια